Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lunch

  

Jag är hungrig
varsågod här är en restaurang!
tack men det går inte
varför inte? den är alldeles utmärkt
bra då äter jag en restaurang

                              *
                           förlåt?
                           jag är hungrig
                           varsågod! 1000 spänn
                           tack 100 räcker
                           varför inte 1000? ta när det bjuds!
                           bra då äter jag 1000 kronor

            *
         hursa?
         jag är hungrig
         varsågod här är matsedeln!
         tack!
         ta två! matsedlarna är gratis
         bra då äter jag två matsedlar

                     *
                  jag är hungrig
                  varsågod här är hovmästaren
                  tack men en räcker inte långt

 

                                               




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 2141 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-05-06 11:48



Bookmark and Share


    resilient
*skrattar*
2009-05-16

  stella
Som att ha en utomjording till gäst!
2008-12-29

  Marreb
Du fick mig att dra på smilbanden här. :-)
2008-12-20

  Michaela Förne
kul...riktigt kul...
2008-06-13

  Latifa Baker
wow! du skriver äkta o bra! låter \"fjompigt\" att säga så... \"du skriver bra...\" ah well, you är väääry braaaaa!
keep it up!
2008-06-04

  swimsus@gmail.com
Absurt skrivet, komiskt med nåt slags budskap..
Different!
2008-05-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, vi får lära oss, att
höra upp och på, vad
den, som önskar vill,
inte något annat ta till...
2008-05-07

  Göran P Rödholm
Ja, är man allätare så är man. Det här ger uttrycket \"vi har skurit ner personalen\" en ny innebörd :- D
2008-05-06

    Melona
*ler*

skön text...
med transparens avslutning...
fade away...
2008-05-06

  am
Hahaha,
bravo!
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP