Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en av dom första grejerna på svenska också som sakt. Inte så bra men men..


Smutsig

Mina händer är kalla,
Lätt skakande.


Jag är ren och ung
Aldrig sett ljuset,
Gått in i mörkret.


Jag är en oskuld,
Jag är ett barn.


Ändå hör jag smärtan,
Ekande långt borta.


jag kan inte döda den,
Den är för tung och
Mina muskler är för svaga.


Jag ger upp.


Jag låter alla
Livets frågor
Rinna över mig,
Fånga mig,
Slå mig i ansiktet.


Jag låter mig själv bli smutsig.




Fri vers av Nilon
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-06 17:26



Bookmark and Share


  aol
starka rader så berörande poesi
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon