Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekssyn

lika självklar
som den stålsträngade gitarrens
vackra stämma
vill jag
att din
kärlek för mig ska vara
för min kärlek för dig
skulle vara det




Övriga genrer av mfinne
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-06 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne