Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemskt och märkligt i det lilla kungariket Sverige men självmord är en av de vanligaste dödsorsakerna bland män 18-55 år. Det är dock inget som vi pratar så särskilt mycket om.


En 18-årig kille i Gnesta tog livet av sig

 

Hans flickvän hittade honom

hängande

utbytt mot kristallkronan

 

Det tänds inga ljus

det hörs ingenting




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-06 22:43



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
Nej, istället pratar vi om tjejer som tar självmord.
2008-05-19

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat!Ett mycket viktigt ämne självmordstatistiken
har ökat dramatiskt..särskilt bland unga kvinnor!
2008-05-08

  friheten
Sorlig historia
2008-05-06

  korpfjäder
Men du publicerar på poeter.se och han blir känd av många.
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP