Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egentligen mer än bara ord...


Hoppet!

Det är sant som det står skrivet;
Hoppet sviker oss aldrig.

Det enda vi egentligen kan göra, när allt känns tungt är att hoppas.
Hoppas på en ljusare framtid, att mörkret ska ge vika.

Hoppet är stort framför allt när det är tro.

Jag hoppas och tror att Hoppet aldrig sviker mig, och att tron är min livskraft.




Övriga genrer av J3RK
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-07 02:16



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Visst är det så! Så länge hoppet lever finns det liv!
En härlig text som har en djup och innerlig tanke i sig...gillar den!
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

J3RK
J3RK