Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt i all min otillräcklighet


Hakorna är dubbla,
men så vadå

kanske har dom också
det roligare två.

Tuttarna hänger,
men vad gör väl de

nu har jag ju något
att svänga me.

Magen är randig,
men ändå mig kär

det bästa jag har
har bott 9 månader där.

Låren är gropiga,
men det gör det samma

hellre en grop än en knöl
säger mamma!




Övriga genrer av Elisa-Linn
Läst 453 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-07 11:42



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Fint
2013-10-14

  Elaine.S VIP
Helt underbar, skrattar och blir tårögd om vartannat..väldigt fina kärleksfulla ord....bokmärke och applåd..
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn