Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag litade på dina lögner



Jag litade på dina lögner

Jag trodde du älskade mig

Men så fel jag hade

Den du älskade

var någon annan, tyvärr



Hur kunde jag lita på Dig

Hur kunde jag lita på Dig



Men

Du kan inte

lura mig mer



Allt som jag hade

i mitt hjärta

till Dig

finns inte mer

finns inte mer


Tyvärr!







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 600 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-05-07 19:23



Bookmark and Share


  Aida*
härligt, att du kunnat gå vidare!

Aida
2008-06-02

  wellness tina
Så stark egen övertalan.
bra.

Det är visst menat så.
En annan kommer att älska dig mer

=)
2008-05-22

    Suz
underligt egentligen hur kärlek kan vara det skönaste och det mest smärtsamma som finns.
En sak, två sidor.

Bra skrivet.
2008-05-20

  Quasimodo
Naket och smärtsamt för lögn och svek, vem ska man tro på !?
2008-05-19

  Fånga dagen
Klockren text känner igen mig
Har själv gått igenom det
det är nu 2 år sen
2008-05-18

  Nasrin
sorligt , men vackert!
2008-05-13

  anits VIP
Mycket sorgligt
2008-05-07

    Ken Cassel
Tragiskt
Men jag vet hur det känns att bli sviken

Kramar i massor
2008-05-07

  friheten
sorligt
2008-05-07

  Svarta ord, vitt papper
Jag vet hur det känns..
2008-05-07

  Michaela Dutius
Sorgsen och vemordig men vacker text
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic