Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som har ett hjärta av järn



Jag trodde det

att en dag

ska vi gå

hand i hand

genom livet



Men



Nu

tror jag inte det



Du som har ett hjärta

av järn


Du som dödade vår kärlek

med dina lögner


med dina kalla

och

snåla ord


Våga inte komma

i mitt liv igen


Hur kunde jag bli så blind

trots att

jag hade ögon


Hur kunde jag bli ....

Hur kunde jag bli ....





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 606 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-07 22:34



Bookmark and Share


  mare VIP
..kärlekens sägs vara blind......kanske, men ett hjärta av järn ger ingen värme, är hårt.....vem vill ha ett sånt !!
2008-05-08

    Fröken Frida
Känslor har en tendens att göra en blind.. Fint skrivet :)
2008-05-07

  anits VIP
Fint formulerat
2008-05-07

  Elaine.S VIP
Kärleken hoppas allt, därför är det lätt att bli blind....bra beskrivet
2008-05-07

    Mr.painter
Oj jättebra text
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic