Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har mig




Har mig på ditt samvete


Har mig på din själ


Har mig på ditt hjärta





Har mig ...


Har mig ...





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-08 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic