Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kräver nu




Jag var aldrig snål


Men
från idag
ska jag bli
precis som Du


Jag kräver nu
för första gången
något från Dig


Ge tillbaka mig
alla dessa år
som
Du har tagit
( 22 år - inte så illa - nära hälften av mitt liv )


Jag vill genast ha tillbaka
min glädje

Jag vill ha tillbaka
mitt hopp

Jag vill ha tillbaka
alla mina ord


Jag vill ha tillbaka ...
Jag vill ha tillbaka ...


Ge mig tillbaka
mitt liv


Men

Jag behöver inte ge tillbaka
något till Dig

för att

Jag fick aldrig
något av Dig



Jag trodde bara
att jag fick
något av Dig



Jag är inte skyldig Dig något


Du har endast älskat Dig själv
och
ingen annan


Efter alla dessa år
har Du bara älskat
ordet \"kärlek\"
inget annat,


Sorligt

men

Sant









Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 792 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-05-08 11:28



Bookmark and Share


  aol
vilken insikt i en gripande poesi om ett ledset jag nu kan det bli bättre kraam
2008-06-19

    ej medlem längre
Nu kan det bara bli bättre!

Kraaam!
2008-05-09

  Aida*
Ta tillbaka det min vän, take it it\'s yours.
Sorgligt, att det måste gå till på det viset,
men sant!

Aida
2008-05-08

    mr cloud
känslor, känslor, känslor .. helt klart tummen upp ! (:
2008-05-08

  Michaela Dutius
En uppgörelse upplever man bestämt.
Väl diktat
2008-05-08

    Solros
Starkt!
2008-05-08

  anits VIP
Starka ord i en bra dikt
2008-05-08

  stella
Du kommer få det, men inte från honom.
2008-05-08

  Elaine.S VIP
Bra insikter....och starka ord
2008-05-08

  Spir@
Jag uppfattade denna som en del i din frigörelse...Ett avslut och en början =) Mycke bra o starkt skrivet =)
2008-05-08

  ¤Anne¤
starka ord, bra ord. kräv bara du!
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic