Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte du.


Man ska inte önska ont.



Kanske gör det mig ond.



Men det är bara så att det var fel person

som hoppade på tåget till ändstationen.

Den där natten i slutet av april.


Kan kanske förstå att du inte orkade mer,


kanske tog du bara din chans...



Det är svårt att se, det är svårt att tro.



Kanske har du det bättre där, inte hon är.



Det skulle inte ha varit du,

inte du.


Att önska och ändå inte göra det, för att det är fult att göra så.


Så gör jag det ändå.


Att det var hon istället för du.


Hade det varit så, så hade jag i alla fall haft någon kvar.


Men hon är lika med noll, en obehaglig gestalt

som sprider en osynlig stank.




Jävlar vad jag önskar att du var den som blev kvar!



Kram.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-08 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean