Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillsammans med barn kommer skratten och glädjen


ATT FÅ DELA GLÄDJE

Tänk att få dela skratt och glädja
med en liten tjej med spring i benen

Hennes upptåg är många
frukost vi åt

Till tvättstugan det bar
glass

Sedan ut till gungan
så till tvättstugan igen

Fika rita måla spela fia
Springa i trappan

Sjunga,läsa om åsnan och prinsen
plocka maskrosor

Grädda våfflor,det ska man göra
hos farmor

Plocka mera maskrosor,vaserna tog
slut,då kom glasen fram

Vaser och glas med maskrosor,ett
minne av en helt underbar dag med en
femårig tjej

anits 8 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-08 23:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De livar upp oss, de små liven.
2008-05-09

  friheten
Ja, barn ger oss mycket glädje
2008-05-08

  Sladjana Zubcevic
VACKERT !!!
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP