Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avignon 9 maj 1327



                  Ett lustfyllt minne
                     väckt av en
                  förhoppning om Laura


                     får hans tunga
                  å'fladdra till i
                     luften oooo! vicken


                  lärd tunga! en
                     kunni lingus fladdrande
                  ur Francescos gap

 
                        




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 2028 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-05-09 08:09



Bookmark and Share


  wayward - taiga
*flin* :)
2008-08-11

  Ulf Lagerholm
det enda jag minns från gymnasiet var det där litt oroliga i påvefästet Rom, å att man ringde stadsbudet å drog till Avignon, å texten känns som om den skrivits av minst en kardinal, så gott smakar städse vinet
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP