Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två saker

gråta sig vaken..är ingen bra morgon.
det ska du veta
du som tvingar mig till sorg och helvetet
jag fryser mig frisk
proppar hjärnan med tingeling
när jag svävar i en subtil känsla av trötthet och galenskap.




Övriga genrer av Julia Eiksson
Läst 469 gånger
Publicerad 2008-05-09 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson