Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjukan

Jag trodde jag var stoftet du andades, jag trodde jag var din hägring

Men det lilla äckliga djuret i min hjärna
kröp där jämt och ständigt

lämnade mig aldrig i fred

Kröp sönder mina fina tankar till det bara blev
konstgjorda kvar




Fri vers av Julia Eiksson
Läst 497 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-10 11:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tankelivet kan vara ett gissel ibland.
2008-01-10

  Ulf Popeno
Gå en kurs i mod
ge dig en stund att förstå din storhet
inse att ingen kan bli överträffa dig sålänge du är unik.
2008-01-10

    eva m h
Usch vilken parasit!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson