Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Belladonna

med stålhätta ska jag sparka upp dig tills du kommer till tals
du kommer inte ha något att säga

smörjda är dina
lögnerna
är för bra

mina tankar kan tacka sin naivitet

du vill ha allt
med mej

du kan inte ha det
jag kan inte vara det
jag vill inte vara det

blodstänken på mina kängor torkar och förmultnar med min egen
passivitet




Fri vers av Julia Eiksson
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-24 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson