Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tro't om du vill


Förhoppningar om gothögonbryn och surnad vispgrädde

En trådsmal liten äcklande retsticka
kittlar mig

rakar av och ritar dit
påmig
i mig

utsvängt och insvängt

-klä dig inte i de där trasorna för mig
jag vet att du inte är fattig

det blir bara snett och kladdigt
sminkar mig till en kackadua¨

i fullständig skandal
i mina egena ögon




Fri vers av Julia Eiksson
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson