Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du begär saker av mig, Som inte är jag.


med Piskan




Fri vers av Julia Eiksson
Läst 486 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-10 11:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
S/M?
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson