Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ulrica, jag och gamle Sören letar väg

 

1384

den stora

den enda

infarten

till Söderport

 

2008

bortglömd

grusväg på

ett fält i en

liten förort

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-09 23:18



Bookmark and Share


    huldran
Eggar fantasin, tack
Linda
2008-05-18

  micke marin
Jaa, och det var ju egentligen alldeles nyss..
2008-05-13

    ej medlem längre
Livet, förändringarnas moder... och vi som är livet mitt i med tillbakablickarnas möjligheter... och framåt förstås!
2008-05-11

  Carola Zettergren
Superbt!!!
2008-05-10

    Bodil Sandberg
Tidens tand..hur den gnager och tär ändrar och har sig..det är både fascinerande och.. tragiskt..du satte ord på det kort och koncist och påtalande träffsäkert här..snyggt!!!
2008-05-10

  Hannadraken
Andas historia. Välskrivet som eggar fantasin. Jag vill också hitta den vägen!
2008-05-10

  korpfjäder
Tid... vad är det egentligen mer än förändring?
Gillar!
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP