Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett papper med en teckning ett minne av en härlig dag med en kavat femårig tjej


JAG HAR EN VACKER TECKNING

Jag har en vacker teckning,
en teckning,som sitter på mitt kylskåp

Teckningen föreställer en flicka,med långt
svart hår,en leende mun och två stora vackra ögon

När jag vänder på teckningen,så ser jag flickans
hjärta,och hur det slår

Teckningen en gåva från en ljushårig tjej,med
mycket glädje och spring i benen

Jag har en vacker teckning,
en teckning som sitter på mitt kylskåp,
ett minne från en underbar dag,med denna
härliga lilla tjej

anits 10 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-10 13:10



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Fint!
2008-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Fint att ha ett sådant konkret, påtagligt minne också.
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP