Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3055


Som sakta min rörelse beväger
i ljusets skede över staden
beger jag mig utanför
med en utstäckt hand
åt en vilande själ
som besvarar min färd

Jag fäster tyngkraften mot dina händer
viker in min kropp mot din sida
i lugnets tysta blund
Från början i vår klättrar ljuden
älskvärt ur min mun
som den sista kraft jag har
för att älska dig




Fri vers av daniele
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-10 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele