Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod diamant


Jag sliter upp min hand ur ett glas berg.

Den röd färgade färgen stiger upp i årdrorna och knäcker.

Öronen öppnas hör ljudet. crack crack.

Kämpar och ser en blodiamant.

Blodiamanten blänker av det ämnet kroppen har och ge!

Sakta stiger frustrastionen ut ur huvudet.

Explosioner av rött och dött blandas in i atomerna.

Gravstenen har vältit, livet är noll.

Men blodiamanten fortfarande på koll.




Fri vers av DÅRADSONS
Läst 659 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-10 17:42



Bookmark and Share


  Havsbris
vet inte vad ska säga,
för att vara 11, och OM,
du gör
mirakler med dina ord
och magiska fingrar...

sluta aldrig skriva, eller
fortsätt så länge det
kliar i fingrarna...

BRAVO!
2008-06-01

  Sladjana Zubcevic
Väldigt vackert!
2008-06-01

  isidore
Du skriver ju lysande unge man!
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

DÅRADSONS
DÅRADSONS