Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp och ner världen



Tänk om Mamma var Pappa.
Tänk om Östra var Sahlgrenska.

Kanske skulle jag vara en svettig tjej
som mal sig ner i o’boy pulver.

Svetten hade nog varit regnet och
ögon färgen skulle vara en desperat

påfågel som vill ta självmord.

O’boy skulle vara sand
och glas skulle varit varm choklad.

Allt jag hör och ser är blodet,
som rinner ner!












Fri vers av DÅRADSONS
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-27 17:10



Bookmark and Share


  Jannike
En riktigt underbar text som är medryckande i rytmen. Dina ordlekar är fängslande och vackra i sitt slag. Älskar den här.
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

DÅRADSONS
DÅRADSONS