Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ångest Ång


Men att vara vaken skrämmer mig mer än något annat . .

Jag kan inte sova .

Å jag vågar inte sova .



Varje fiber i min kropp tycks klia .

Små små spindlar bygger bon i min hjärna .

Å myror , tusentals myror kryper över mina ben .

Vilket ger mig små ångestattacker .



Jag fösöker gång på gång att slappna av, att sova .


Men paranoian är där hela tiden och jag sätter mig upp i sängen och stirrar på en skugga som i själva verket inte finns där .


Jag vill ropa på mamma men vågar knappt röra mig då jag är rädd att den där jävla clownen ska dyka upp .




Å jag vågar inte sova .

Å jag kan inte sova .



Men att vara vaken skrämmer mig mer än något annat . .




Övriga genrer av katnthepoet
Läst 733 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-11 03:25



Bookmark and Share


  isidore
Stackare, upplever detsamma ett par gånger i veckan.
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet