Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..så lätt, så lätt allt känns när den blomstertid nu kommer..


Sommarkänning

Solen trollar knopp till blad
med sin värme den oss smeker
Sommarkänning gör mig glad
strålars spel uti mig leker

Glädjefnatt och humledans
har Gud satt här där snön just fanns
Sommarkänning gör mig glad
bjuder på såpbubblepromenad




Fri vers av Lia-Lej
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-11 16:20



Bookmark and Share


    sunnanvind
Jomenvisst är det så sommaren känns!
2008-05-12

  Just Emotions
mmm ooo va ja längtar efter sommmaren..
2008-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Det är sannerligen en härlig känsla du beskriver på ett fröjdefullt sätt.
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej