Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du måste ha gett mig något

ögonen, leendet & läpparna.
Du måste ha gett mig något för
jag blir snart tokig.

Du har mig som en fånge i ditt fängelse,
du tog mig med storm och jag kommer sakta
släppas efter en tid när jag suttit min td.

jag måste säga att jag hoppas att jag fått
livstid.

Att få vara med dig den tiden vore en dröm men
vad ska jag göra för att få den tiden som jag vill?

visa mig vägen dit för kommer följa med genom eld och vatten.
ingen kommer kunna stoppa mig för jag ska nå fram till
mitt mål och
det målet är du !




Fri vers av syskonenberg
Läst 283 gånger
Publicerad 2008-05-11 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syskonenberg
syskonenberg