Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Idag är jag tom.
Förändrar och borta.

Idag är jag ihålig.
Utan hopp, ingen framtid.

Idag är jag kall.
Utan kärlek, bortom all räddning.

Var är du, jag behöver dig så..




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-11 19:02



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-05-17

  Larz Gustafsson VIP
\"Hollow inside, I was hollow inside...\" (Buzzcocks)
2008-05-11

  Just Emotions
känns väl igen...
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy