Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade, underbara son Benjamin!


Underbara älskade unge!

Underbara älskade unge.

Ditt skratt är det bästa läkemedel för en svårt sargad själ.
Dina ögon ger mig den kärlek och värme jag behöver.
Dina kramar och dina ord berör mig i djupet.
Mer än någon annan någonsin kommer att göra!
Jag älskar dig, du är allt för mig.
Underbara älskade unge!

För mig finns inget mer.




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-12 01:13



Bookmark and Share


  Diffusiaria
vackert om kärlek
2008-07-08

  Gronia
Så fint!!
2008-05-17

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy