Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen är min helande kraft





Värmen från solen är
som en smekande varm vind

Händer som strålar över hela mig
Hämtar energi av solens mäktiga värme och ljus

Solen fyller mig med välbehag ljuvlighet
Solen står för liv

Solen ger träden kraft att växa full ut
Grenar svajar och löven prasslar mot varandra

Det är så underbart att bara få se och känna solen
mot min hud en hel dag

Solen du är mitt livselexir
du får mig att orka lite mera
och vilja njuta mera av livet

Med kroppen mot jorden står jag fast
Med kroppen mot solen behåller jag min kraft

Solen du ger mig allt




Fri vers av Fånga dagen
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-12 14:19



Bookmark and Share


  Ilona _L
Jag älskar denna dikt!
Även jag är en soldyrkare!
Du har lyckats fånga det på ett bedårande sätt!
2008-05-13

  anits VIP
Underbar härlig text
till solen och dess
liv givande kraft
2008-05-12

    sajo
Vilka härliga ord om solen. Solen ger kraft och energi. Man blir
glad i hela sin kropp. Soliga kramar från Sajo.
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen