Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har endast älskat Dig själv



Du har endast älskat Dig själv
och
ingen annan


Allt som jag hade
i mitt hjärta
till Dig
finns inte mer


Allt försvinner med tiden ...


Det är bara ord
som alltid består


Ord består alltid ...


och


Det är inte så mycket
som består hos mig efter Dig
Det är bara kalla, kalla ord
av de fryser jag


Av de fryser jag ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-13 16:01



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
En kyla som känns och lever kvar men också som kärlek
2009-04-17

  JohannaCarlsson
Väldigt vacker dikt som får mig att tänka och fundera.
2008-06-22

  Karl-Bo Lundstedt VIP
mellan förtvivlan o hopp
kastas vi hela tiden....
den här texten andas
både ock.....
kb
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic