Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...som smärtar...när jag tar stegen från rastlösheten in i verkligheten.


Ensamhetens ljus...


Innanför skinnet

stark

och varm


långt bort från ytan

in till saknad själ


finns ensamheten

den klara


där möten växer

ur evigheten




Fri vers av livsdans
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-13 19:05



Bookmark and Share


  friheten
Din text berör mycket, väldig vacker srkiven om ensamhet och dess smärta
2008-05-17

  Elisabeth VIP
Väldigt fin. Behövde läsa dessa dina insiktsfulla meningar just nu :) Förtröstansfullt att det hjälper att läsa någons text och att det kan ha en sådan småterapeutisk effekt...så tack för den!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans