Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan Dig är det inget särskilt längre



Snart

är det fågelbon och blommor

som gäller,

Men

utan Dig

är det inget särskilt längre



Snart

är det sommar

som gäller,

Men

utan Dig

är det inget särskilt längre



Snart

är det eldstad och hav

som gäller,

Men

utan Dig

kommer det aldrig bli något särskilt längre



Med Dig

Ingenting är Allt

men

Utan Dig

Allt är Ingenting




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-13 22:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Sorgen lyser
2009-04-17

  Teresia Ridell
Fastnar speciellt för sista stycket; du får fram känslan så väl. Ja ibland känns det nästintill omöjligt att se det ljusa igen. Men det kommer !
2008-05-14

  Larz Gustafsson VIP
T o m sommaren bleknar...
Då är det illa!
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic