Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glory



I want to know it is there

when you\'re dead

Shot point blank whore on the floor

when you\'re dead

Pick it, lick it, bust of wonder

when you\'re dead

I trade my loveware for you

when you\'re dead

Chant the rite, pop some tunes

when you\'re dead

Glory... I am bold for you, fortune favors solid nudes

Place a coin in me in awe and wonder

will you?





Fri vers av Johan Lazer
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-14 11:50



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vad annat kan jag säga än att du skapar de mest fascinerande texter? Denna "Glory" är precis lika fantastisk som de andra jag hittills läst...du är fenomenal på att poeta på engelska ju! Applåder i massor:-)
2009-11-24

  DaDakK
Fan Karst´n du är ju grym!!!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lazer