Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paris



Jet set princess throwing up
on us all
charcoal writings on her
sanded eyeball, cuttings
of ink and lipstick
feeling confluence of
sonic rivers in a promised land





Fri vers av Johan Lazer
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-14 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Lazer