Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför mitt hjärta valde just Dig



Jag undrar

Varför mitt hjärta
valde just Dig
av alla de andra
vackra och snälla människor
som ville ha
mitt hjärta
och
min själ.


Varför just Dig
som gav mig
ingenting
utom
smärta
och
ensamheten


Jag undrar ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-14 16:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Kärleken är blind
sägs det ,man
vill inte se den
andres rätta jag,för
kärleken ser inte
2008-05-14

    mr cloud
ibland undrar man det, och ibland får man svar eller så ångar man sig.

fint !
2008-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Det måste ha varit någonting du tilltalades av.
Utseende. Utstrålning.
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic