Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sy dig fast i rymden

Himlen som kastar stjärnor
ned på jorden för att göra dig glad
och som skrattar tillsammans med dig
över din ängsliga stad

Du som samlar superkrafter
för att fortsätta din oroliga färd
längs varenda gata, varenda stig
i denna opålitliga värld

Ja, du som är stark nog
att klättra upp från din storgrävda krat
och på himlavalvet klistra upp stjärnor
i gigantiska format




Fri vers av konstkick
Läst 563 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-14 17:50



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Den här är bra, riktigt bra.
Fin i både rim och rytm.

Stor applåd!
2008-05-31

  Louise. J
dikten, i dont know..
superduper bra :o)
2008-05-14

  camillala
oj så bra!
2008-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Vilken härlig klang av rymd och dröm du förmedlar!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

konstkick
konstkick