Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när sommarn kommit

när sommaren kommit
ta dina vänner
ta din öl
ta gitarren

sätt färd mot Vasaparken
eller annan park där du kan sätta
rumpan på marken
njuta av solen
bara vara

när sommarn kommit
då känner du lukten av grillt kött
ser rökten ta sats mot himmelen
kanske på vägen bilda en rolig figur

det är när sommarn kommit
du som stressad är
har ångest
kan andas ut, leva på riktigt
bygga upp nya krafter
för att ta itu med den kommande hösten
vintern

det är när sommarn kommit
som du kan hitta den människa
du kan hålla om
älska i det kommande höstmörkter
på allt fler platser




Övriga genrer av mfinne
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-14 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne