Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu



Nu

när inget kan ge tillbaka
livet och glansen av en ros

behöver jag inte lida


Utan

söka styrka
i det som stannat kvar
och leva med det


Nu

när inget kan ge tillbaka
alla dessa år
som
Du har tagit
av mig

behöver jag inte lida


Utan

söka styrka
i det som stannat kvar
och leva med det


Nu

när inget kan ge tillbaka
mitt leende,
min glädje, mitt hopp,
alla mina ord, mina drömmar,
mitt liv ...

behöver jag inte lida


Utan

söka styrka
i det som stannat kvar
och leva med det

och leva med det ...





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-14 19:21



Bookmark and Share


  Maria T
En dikt fylld av hopp.
Jag överräcker en ros.
2008-05-15

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Jättefin text....
Jag ska be till Honom som vet
ALLT, Han ska Ge Dig styrka...
kb
2008-05-15

  anits VIP
En bra tanke
2008-05-14

    Issand. VIP
klokt
2008-05-14

  Larz Gustafsson VIP
En dag, ett ögonblick i sänder.

Men kanske...kanske någon finns därute...

Jag vet...bränt barn skyr elden, men ändå...Det måste finnas balsam.
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic