Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsglädje

Jag får vara en
del av livets pulsslag
vara en
droppe i jordens blodomlopp

Jag får vara ett
dansande dammkorn
i ett
ofattbart universum

Hjälp mig att
med glädje
följa med i
livslustens vågor

att oförskräckt
släppa taget
då droppar frigörs och
i ett stänk krossas mot klippor
vid resans mål

Låt fuktens glitter
i solens ljus
ge mig insikt om
hur vi nu
liksom bara ser allt som i en spegel




Fri vers av Lia-Lej
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-14 19:52



Bookmark and Share


  Kalle.O
Du skriver fantastiskt bra!
2008-08-14

  Tabes
Insikten om spegelbilden är anledning till livsglädje i sig självt. Så mycket större och vackrare livet är bortom spegelglaset!
2008-05-27

    sunnanvind
Åh så vackert som en krusning på en klar vattenyta! Applåd!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej