Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vitklädd flicka står i månskenet




Hjärtat vilar
avslappnad på den
gröna kanapén

Den grön randiga strutlampan
lyser på hjärtat
ute i månljuset





© Emilia Berg 14/5-2008




Fri vers av Emilia Berg
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-15 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg