Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imago



min fjäril
fladdrar skört
i sommarbris

älskar solen
fruktar vinden


stora vingar
blåser bort


så lätt


min fjäril
bländande
fast hon knappast vet

för sådant
kan fjärilar inte


se




Fri vers av siamesen
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-05-15 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siamesen