Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

 

En tid av stillhet som blev en oändlighet.
En stund av misstro som blev beständighet.
En tid av längtan som ebbat ut.
En våldsam tomhet, en längtan ut.
Är jag den svåra? Den utan sans?
Var går att finna DEN någonstans?
Var finns "reson" i ett "riktigt" liv?
Av stimulans eller tidsfördriv?
Kan jag med stolthet göra något stort?
Eller ta över nått nån annan gjort?
Var är min plats och hur tar jag den...
när alla drömmar bor i himmelen?

 

 

 




Fri vers av Della K
Läst 442 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-15 09:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns faktiskt en plats i himlen för dig, vill jag skyndsamt påpeka och med pondus poängtera innan jag börjar berömma din fina dikt som är:

Levande
Vaken
Nyfiken
Pigg
Intelligent
Härlig
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Della K
Della K