Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kalla henne katta...

 

Svassar

Stryker mig

Nosar

Slickar

Leker

Spinner




NEJ!




Biter

River

Spottar

Fräser




Släpp!



Stryk mig medhårs.

Jag behöver vara fri.

 

 

 

 




Fri vers av Della K
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-15 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Della K
Della K