Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå och så...

 

Hallå och så...

Det är jag. Är det bra?

Det var längesen...

Jag tänker på dig än...




Alla drömmar vi hade...

Alla berg vi besteg...

Alla blommor vi plocka...

Alla galna felsteg...

Alla kvällar i dimma...

Alla resor på moln...

Alla stora iconer...

Timmar i telefon...

Om orättvisan i världen, politiken och vårt stora kall...

Rädda planeten, greenpeace och heavy metal...

Konserter, Vernissager, Bajen och "söder-häng"...

Jag bor i Göteborg nu. Ja, det e sjukt, men kom ner en sväng!




Hur är det med dig? Har du flyttat? Gift dig? Va kul! Med Dan?

Radhus i närförorten, en hundvalp, skaffat "nanny" till dina barn...

Kör en stads jeep till nacka, det är ju så jobbigt att åka kommunalt till stan.

Blir mycket snabbmat och sena kvällar... men det löser sig, du har en plan.

Finns bara inte tid nu, det e så det e, måste ju hinna till manikyristen, han stänger klockan tre.

Sen e det ju såperna på tv, ja du vet ju hur det e...Så trött när jag kommer hem, blir nog pizza att ta me.




Hallå och så...

Det är jag. Är det bra?

Det var längesen...

Längesen du var min vän...

 

 

 




Fri vers av Della K
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-15 09:37



Bookmark and Share


    Maria Malm
Tiden går..saker förändras hela tiden..borttappade kontakter skänks ibland en tanke..
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Della K
Della K