Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Hole\" i mitt huvud...


 

"Hole" i mitt huvud med guran i parken och en flaska rött...

Lutar mig tillbaka och stirrar lite slött...

Va fan har hänt med världen? Har alla hjältar dött?

Jag rycker ett par grässtrån och grimaserar trött...

"Den blomstertid nu kommer... och allt blir återfött".

Gäller det människor också? Jojo, det vore gött.

"Hole" i mitt huvud med guran i parken och en flaska rött...

 

 

 

 

 




Fri vers av Della K
Läst 587 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-15 09:38



Bookmark and Share


  häxanmara
Den här va kul..:)

Hoppas det inte blev
för mycket rött..
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Della K
Della K