Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill jag hjälp ha, vill jag att det ska gå lugnt och sansat till min fråga kommer nu att bli, finns det inte någon som inte har så bråttom, som kan hjälpa mig


LÄTT ÄR DET INTE ALLTID

Det är inte lätt,när jag behöver hjälp,
hjälp för att komma in i allt det nya

Allt är ju så nytt,två månader har jag
varit kassör i vår hembygdsförening

Lovad all hjälp jag behöver,det fick jag
men ack så tokigt allt blir,när hjälpen
alltid har tusen järn i elden

I dag hon kom,ringde först säger
jag är så försenad,blir en timme sen

Det tycker jag går bra,bara hjälpen
kommer som jag behöver

Visst hon kommer,det första hon
säger,jag har så bråttom,vad är
du måste ha hjälp med?

Jag visar hon förklarar,men det går
inte fort nog,så hon tar över datorn

Just då blir jag så frustrerad,så jag
vet inte vad, har inga ord

Till slut säger jag,tar papperen med
mig,åker till banken i eftermiddag

Hon ser på mig säger,då får du ju
betala någon form av avgift,det
bryr jag mig inte om

Lugn och ro när vill jag ha,när nya
saker jag ska lära mig

Så hon gick till nästa ställe, med
sin brådska

Hon kom och gick snabbare än
snälltåget

anits 15 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-15 13:09



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket bra skildring av en stressad människa
2008-05-16

  Larz Gustafsson VIP
Stress är aldrig ett gynnsamt utgångsläge.
2008-05-15

    sunnanvind
Ruschigt värre!;))
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP