Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

salsa



Vem jagar ännu Ordet rullande runt längs nöjesgator 
tveksamma uråldriga händer lärde sig dricka
   många ben ute efter mer vin / berusade skötebarns röster
         trafikskylten lyder
                                              KÖR FÖRSIKTIGT!
                                                  POLISEN SOVER
                                                   LÄNGRE FRAM
så många röster / så många gåtor
ögon i öppna entrén till äventyret
en känslans innerstad        
gröna åtråns rum
en fristad alla frodigt grönskande smekningar
rysande djur uppför åtråns blommande trappsteg
höfter fria att röra sig                        
längs känslolivets smala nöjesgator          
         hästkastanjer stegrar sej över stängslet
                           inga gudar i närheten bara vi
                  vi en hejdlös lusts obscena frukter

 

 




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 1996 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-05-16 00:00



Bookmark and Share


  objekt3
Dina ord är tillräckligt bra för att stå för sig själv utan hopp mellanrum färger, själva den textmässiga uppbyggnaden tar fokuset från ett symboltyngd språk under en känsla av bedövande dekadent längtande och greppande efter förtröstan men med hoppet som en segeramulett om halsen (släpp taget; håll kvar: vem har rätt ängeln eller djävulen, jag gissar på Du :))
Jag tycker du är grymt bra, djupt tungt språk och en kärlek till symboler men att du haltar på självförtroendet inför det (toala) nakna som du hela tiden leker med. Gräset är ibland grönare på andra sidan. Fortsätt Skriv! :D
2008-07-08

  Ulf Lagerholm
\"hästkastanjer stegrar sig över staketet\"

say no more

du har blicken gosse
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP