Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Izabella

Hör den ljuva musiken .

Hon sitter på min sängkant lika vacker som alltid .

Hon sjunger sin favorit låt try .


Idag mår jag bra , idag är jag lycklig .

Idag har jag cigg .






Övriga genrer av katnthepoet
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-15 18:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Just i dag är jag stark\", som Kenta sjöng.
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet