Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passionen virvelvind


En ros

Jag är rosen som du plockade.
Den utan törnen.

Vackert röd i färgen.
Med en doft av kärlekens sötma.

Den ros som du plockade med passion...
Du plockade rätt ros min älskade.

Passionen är som ett flöde mellan oss.
Vi låter vår låga brinna...





Fri vers av Piann VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-15 20:14



Bookmark and Share


  Spir@
Vackert! =)
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP