Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prat och kramar is what keeps me alive...


Prat

Du pratade med mig idag..
Jag trodde du hade glömt hur man gjorde.
Men du pratade,
och du lyssnade när jag bad dig.
Du bad mig berätta, och undrade hur jag mådde.

Din vänskap betyder mer än all världens skatter.

Jag lyssnade på dig idag.
Jag har längtat efter det.
Du svarade när jag ringde,
och det spelade ingen roll
att det regnade både utanför bussfönstret
och i mina ögon.

Lova att vara min vän, jättealltid?

Jag pratade, du lyssnade.
Jag lyssnade, du pratade.
Vi pratade med varandra,
men jag saknar fortfarande dina ord.
Vi pratar snart igen visst?

Låt mig få lyssna även när du tror jag att jag inte förstår.
That\'s what friends are for.




Övriga genrer av VampyrÄngel
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-15 23:44



Bookmark and Share


  Eric R Ström
kram

och tack för att jag fick läsa
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel